ТОВ «Опус Авто Плюс»

м.Хмельницький, вул.Зарічанська 3/1

Відділ продажу:  +38 (067) 294-79-79
Відділ сервісу:  +38 (067) 383-58-23

Формула-1 FIA 2019

F1 - BAHRAIN GRAND PRIX 2019

Погода: суха, повітря 26-27°C, траса 27-29°C

Фредерік Вассер, керівник команди Alfa Romeo Racing і генеральний директор Sauber Motorsport AG:
«Це була для нас наполеглива гонка, і обидва гонщики провели хороший бій. Кімі залишався стабільним і приніс додому ще кілька балів для нашої команди. Антоніо показав сильні результати, завоювавши 5 позицій і фінішувавши на P11, дуже близько до балів. Наш темп був хорошим, і команда добре попрацювала разом. Це був позитивний початок сезону для нас, і ми з нетерпінням чекаємо успіху на наступному Гран-прі в Китаї».

Кімі Райкконен (машина № 7):
Alfa Romeo Racing C38 (Шасі 02/Ferrari)
Результат 7-й. Почав на шинах soft (C3), після 9 кіл перейшов на шини medium (C2) і після 33 кіл перейшов на шини soft (C3)
«Це була чудова гонка, було кілька хороших боїв. В середині гонки у нас був якийсь непростий момент, коли кидали виклик вітер і шини. До другого піт-стопу машина відчувала себе дійсно добре. Крок за кроком ми будемо намагатися зробити все ще соліднішим, щоб досягти більшого прогресу».

Антоніо Джовінацці (машина №99):
Alfa Romeo Racing C38 (Шасі 03/Ferrari)
Результат 11-й. Почав на шинах soft (C3), після 16 кіл перейшов на шини medium (C2) і після 40 кіл перейшов на шини soft (C3)
«Це була гарна, але складна гонка. В кінці гонки я зміг домогтися гарних результатів і добитися хорошого темпу. На жаль, я не зміг кинути виклик 10-му місцю через машину безпеки. Ми були дуже близькі до балів і це позитивно. Тепер я повинен зосередитися і продовжувати працювати для наступної гонки в Шанхаї».

Про бренд Alfa Romeo:

З моменту свого заснування в Мілані, Італія, в 1910 році, Alfa Romeo розробила і виготовила деякі з найстильніших і ексклюзивних автомобілів в автомобільній історії. Ця традиція живе і сьогодні, оскільки Alfa Romeo продовжує застосовувати унікальний і інноваційний підхід до проектування автомобілів. У кожному Alfa Romeo технології і пристрасть об’єднуються, щоб створити справжній витвір мистецтва – кожна важлива деталь, кожен дизайн – досконала гармонія між красою і метою, розробкою і емоціями. Повне відродження духу Alfa Romeo і максимізація його глобальної привабливості було одним з пріоритетів FCA. Дотримуючись чіткої і визначеної стратегії, Alfa Romeo пише нову главу в своїй багатовіковій історії, яка представляє собою виняткову можливість повністю розкрити потенціал бренду. Сьогодні Alfa Romeo – це справжня демонстрація кращих ресурсів, талантів і технологічних ноу-хау концерну. Спочатку з Giulia, а недавно з Stelvio, Alfa Romeo створила дві моделі, які відображають чистий і оригінальний дух бренду – цей моментально впізнаваний бездоганний персонаж. Ці моделі є свідченням духу «Механіки емоцій» від Alfa Romeo і є яскравими прикладами того, чого люди очікують від цього престижного бренду. Alfa Romeo завойовує серця нового покоління і знову займає своє гідне місце в якості одного з найбільш затребуваних брендів класу преміум в світі. Це, знову ж таки, один з провідних символів італійського інжинірингу та стилю, символ італійської технологічної досконалості і творчого духу. Після більш ніж 30 років відсутності в Формулі-1 бренд оголосив про своє повернення в гонку в 2018 році в якості титульного спонсора команди Sauber F1.

Про групу компаній Sauber
Група компаній Sauber складається з трьох компаній: Sauber Motorsport AG, яка управляє командою Формули-1, Sauber Engineering AG, яка займається розробкою прототипів і адитивного виробництва, і Sauber Aerodynamik AG, яка проводить повномасштабні і модельні випробування в суперсучасній аеродинамічній трубі заводу і створює принципово нові інновації в області аеродинаміки. Компанії тісно співпрацюють, використовуючи досвід більш 450 відданих своїй справі працівників в штаб-квартирі в Хінвілі, Швейцарія, у всіх внутрішніх і зовнішніх проектах.

З моменту свого заснування в 1970 році пристрасть до перегонів була в основі Sauber. Уже понад 45 років інноваційна швейцарська компанія встановлює стандарти в дизайні, розробці і конструюванні гоночних автомобілів для різних серій чемпіонатів, таких як Формула-1, DTM і WEC. Після свого власного дебюту у Формулі-1 в 1993 році Sauber Motorsport AG створила одну з небагатьох традиційних і приватних команд в спорті. Після 25 років змагань у Формулі-1 компанія почала довгострокове партнерство з титульним спонсором Alfa Romeo в 2018 році і виходить на чемпіонат 2019 року під назвою Team Alfa Romeo Racing.

НОВИНИ ТА АКЦІЇ